آموزش واتساپ

توییتر چیست؟

توییتر چیست؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید خود کلمه توییتر به معنای «جیک جیک کردن» است! جالب تر می شد اگر بدانید دلیل نامگذاری برنامه به این نام این است که پیام های کاربران در این شبکه اجتماعی شبیه صدای جیر جیر پرندگان است…

حدودا سال 2006 بود که جک دورسی از شبکه اجتماعی توییتر رونمایی و در 21 مارس همان سال اولین توییت خود را روی آن منتشر کرد. در کمتر از یک سال بعد این اپلیکیشن با برگزاری یک کنفرانس، کمی در میان مردم شناخته شد و میتوان آغاز موفقیت و همه گیر شدن توییتر را به همان نقطه برگزاری کنفرانس نسبت داد. در یک جمله:

 

توییتر اپلیکیشنی برای اشتراک گذاری پیام های متنی کوتاه (کمتر از 200 کاراکتر) است! بله دقیقا شما باید همه چیزی که قرار است بگویید را در کمتر از 140 الی 200 کاراکتر خلاصه کنید؛ مثل این توییت تک کلمه ای و جنجالی وزیر ارتباطات!

3 1

خب شاید در نگاه اول کار در این شبکه اجتماعی با چنین محدودیت متنی سخت به نظر برسد. اما با ورود به دامنه آن و مشاهده پیامک های کاربران که بیشتر شبیه اس ام اس هستند، جذابیت این ساده و مختصر را درک خواهید کرد. به هر حال، تا کنون متوجه شده ایم توییتر چه نوع اپلیکیشنی است. اما هنوز نمی دانیم کاربرد آنها چیست.

کاربرد twitter چیست؟

صادقانه بگویم، استفاده از توییتر برای من می تواند با استفاده از یک سئوکار، یک رئیس، یک کارمند، شاید یک متخصص و هر کس دیگری متفاوت باشد. البته اولین نکته ای که تفاوت را مشخص می کند; آیا تصمیم دارید توییتر را برای سرگرمی بسازید یا برای بهبود اثربخشی و رشد کسب و کار خود؟

اگر هدف سرگرمی است، نیازی به توضیح زیاد نیست، می‌توانید به راحتی در طول روز بین توییت‌های کاربران طنز، افراد مشهور، شبکه‌های خبری و و مطالب جالب پیمایش کنید، بخوانید و لذت ببرید. اما اگر دیدگاه گسترده‌تری و دیدگاه تجاری دارید، اینها کاربردهای توییتر هستند:

راه اندازی برنامه های تبلیغاتی و بازاریابی _ بازاریابی محتوا _ ارائه اخبار _ برندسازی

1 1

اصطلاحات توییتر را یاد بگیرید

در اینجا تمام عباراتی که برای کار با توییتر باید با آنها آشنا باشید آورده شده است:

توییت یا توییت کردن: به پست‌هایی که در توییتر ارسال می‌شوند، توییت می‌گویند و عمل ارسال را «توئیت کردن» می‌گویند.

Fave یا Favorite: این همان لایک کردن پست هایی در اینستاگرام است که در توییتر به عنوان موارد fave شناخته می شوند. توییت هایی که دوست دارید توسط مخاطبان هدف شما قابل مشاهده است!

ریتوییت و نقل قول: وقتی توییتی را دوست دارید، می توانید با استفاده از قابلیت ریتوییت آن را در صفحه خود به اشتراک بگذارید و به آن نقل قول اضافه کنید. این ویژگی بیشترین استفاده در توییتر است.

منشن: منشن در توییتر با تایپ “ID” شخص به همراه علامت @ در توییت شما انجام می شود. به این ترتیب پستی را به اشتراک گذاشتید که برای او جذاب است و دیگران می توانند آن را ببینند و نظرات خود را به اشتراک بگذارند.

ریپلای: اگر شخصی از شما در توییتر نام برد، می توانید با استفاده از ویژگی ” ریپلای” پاسخ دهید. این پاسخ همراه با توییت شخص نمایش داده می شود.

Direct Message : توییتر قابلیت ارسال پیام های شخصی را دارد. درست مثل دایرکت اینستاگرام.

هشتگ ها: احتمالاً با هشتگ ها آشنایی دارید. به طور خلاصه، هشتگ ها می توانند پست ها و توییت ها را دسته بندی کنند. اگر هشتگ ((#زیبا)) را در پایین توییت خود قرار دهید، بقیه مخاطبان آن هشتگ و سایر کاربرانی که با آن هشتگ توییت می کنند را جستجو می کنند تا توییت شما را ببینند.

پروموت : یک ویژگی تبلیغاتی توییتر است که مشابه آن را در اینستاگرام و فیس بوک می بینیم. با این قابلیت می توانید با پرداخت هزینه ای به شرکت توییتر، توییت های خود را برای هزاران فالوور قابل مشاهده کنید.

لاک (Lock): توییتر به برخی از فعالیت های کاربر بسیار حساس است. اگر در توییتر فعالیت های غیرقانونی انجام دهید، با قفل یا قفل حساب مواجه خواهید شد. احتمالاً در یک یا دو هفته این مشکل برطرف خواهد شد.

مسدود کردن: با قابلیت مسدود کردن، می‌توانید از دیدن توییت‌ها، ارسال پیام‌ها و … توسط کاربرانی که راضی نیستند جلوگیری کنید.

پین: اگر تعداد زیادی توییت ارسال کرده اید، اما می خواهید یکی از آنها در بالای همه آنها و در نمایه شما نمایش داده شود، باید از گزینه پین ​​استفاده کنید.

بوکمارک (Bookmark): با گزینه نشانه گذاری یا ذخیره، می توانید توییت های مورد علاقه خود را ذخیره کرده و هر زمان که بخواهید مشاهده کنید.

فیواستار (Fave star): این یک کلمه رایج است. توییت هایی که بیش از هزار لایک می گیرند، فیواستار نامیده می شوند.

مومنت (Moment): مومنت یا لحظات چیزی شبیه استوری اینستاگرام هستند. با استفاده از این ویژگی می توانید توییت های مخاطبان هدف خود را در پروفایل خود نشان دهید. البته، لحظاتی مانند استوری ها محدودیت زمانی ندارند و تا زمانی که آن ها را حذف نکنید، باقی خواهند ماند.

Deactivate: یعنی غیرفعال کردن حساب. با این حال، به خاطر داشته باشید که اگر حساب خود را غیرفعال کنید و سعی نکنید آن را ظرف 14 روز بازیابی کنید، به احتمال زیاد حساب شما به طور کامل حذف خواهد شد.

ترول ها: ترول هم یک اصطلاح است. افرادی که با هدف تخریب توییت می کنند، نظر می دهند و به اشتراک می گذارند، ترول نامیده می شوند.

طوفان های توییتر: طوفان های توییتر مجموعه ای از فراخوان ها هستند. در این صورت مردم به یک موضوع سیاسی اعتراض می کنند و از دیگران می خواهند که پست خود را ریتوییت کنند. به این ترتیب یک طوفان توییتر در اطراف یک توییت یا هشتگ و.. هدف از این کار معمولا اعتراض و شنیدن صدای شما است.

ترند: زمانی که یک هشتگ به طور ناگهانی توسط همه کاربران به دلیل موضوع خاصی استفاده می شود، در صفحه ترندهای توییتر قرار می گیرد. در این مورد، اصطلاح ” ترندآپ” برای این مورد استفاده می شود.

رشتو: این یکی از قابلیت های جدید توییتر است. به کمک آن می توانید یک سری توییت پشت سر هم یا در همان رشتو بدون هیچ گونه سردرگمی منتشر کنید.

تایم لاین: همان قسمتی که در ابتدای ورود به سیستم توییتر (نماد خانه) با آن مواجه می شود، تایم لاین نامیده می شود. این صفحه توییت‌ها، دیگران و… را در اختیار شما قرار می‌دهد.

برنامه SPY24 :

که اولین مورد از قوانین سایت و مهمترین آن مقابله با هک میباشد و هر گونه سو استفاده و استفاده نادرست از آموزش ها و برنامه های وبسایت SPY24 بر عهده کاربر می باشد.

سامانه مراقبت از خانواده (SPY24) نام یک نرم افزار موبایل با نصب و فعال‌سازی بسیار ساده می باشد که به والدین امکان کنترل و مدیریت فعالیت فرزندان در شبکه های مجازی موبایلی را می دهد.

در زیر می توانید برخی از امکانات برنامه SPY24 را مشاهده نمایید:

  • نظارت بر تماس ها و پیامک ها به همراه تاریخ و زمان
  • گزارش پیام های تلگرام ، اینستاگرام ، واتس اپ و…
  • موقعیت لحظه مستمر و مسیر های پیموده شده
  • وب سایت های بازدید شده و برنامه های اجرا شده
  • با قابلیت پنهان سازی ۱۰۰ درصد برنامه و مدیرت راه دور
  • امکان مسدود سازی وب سایت ها، برنامه ها و مخاطبین از راه دور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا