برنامه ردیابی و کنترل نامحسوس گوشی موبایل و تبلت از راه دور

نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟

نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟ , استعلام از پلیس فتا , گفتگوی آنلاین با پلیس فتا , گزارش تخلف سایبری , شکایت از کلاهبرداری اینترنتی ,

طرح شکایت به پلیس فتا کار پیچیده ای نیست و راههای آسانی برای آن و همینطور پیگیری طرح شکایت خود دارید.

در چند سال اخیر شاهد رشد و گسترش شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی بوده ایم که به همان میزان جرم و تخلف هم در این فضاها بیشتر صورت گرفته است.

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات که به اختصار آن را پلیس فتا می نامند، مسئول رسیدگی به این جرایم است.

شما به عنوان یک کاربر فضای سایبری چنانچه به دنبال طرح شکایت به پلیس فتا هستید، می توانید از دو راه آسان برای طرح شکایت خود اقدام نمایید.

پلیس فتا چیست؟

پلیس فتا ، پلیس امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور (فتا) است که در سال ۱۳۸۹ به عنوان یکی از مرجع های رسمی برای برخورد با جرایم کامپیوتری و فضای سایبری تشکیل شده است.

در طول این سالها شاهد پیشرفت و گسترده شدن فن آوری اطلاعات و ارتباطات در کشور بوده ایم.

با این روند رو به پیشرفت ، افزایش کاربران و استفاده کنندگان از اینترنت و سایر فناوری های اطلاعاتی نیز در حال گسترش است.

توسعه خطوط تلفن های ثابت و اپراتور های شبکه های تلفن همراه، شبکه های دیتای کشوری و محلی ، ارتباطات ماهواره ای را می توان از دلایل استفاده روزافزون کاربران اینترنت دانست.

پلیس فتا با اهداف زیر فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹ به طور رسمی آغاز کرده است:

اهداف پلیس فتا

تأمین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور صیانت از هویّت دینی، ملّی و ارزش‌های انسانی جامعه در فتا حفظ حریم خصوصی و آزادی‌ های مشروع صیانت از منافع، اسرار و اقتدار ملّی در فضای تولید و تبادل اطلاعات حفظ زیر ساخت‌ های حیاتی کشور در مقابل حملات الکترونیک تامین اعتماد و آسودگی خاطر آحاد شهروندان جامعه برای انجام تمامی امور قانونی از جمله فعالیت‌ های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به منظور صیانت از حاکمیت و اقتدار ملّی

نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟ , استعلام از پلیس فتا , گفتگوی آنلاین با پلیس فتا , گزارش تخلف سایبری , شکایت از کلاهبرداری اینترنتی ,
نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟

جرایم اینترنتی مورد پیگیری پلیس فتا

جرایم مورد پیگیری پلیس فتا به شرح زیر است:

دسترسی غیر مجاز برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب‌های بانکی اشخاص شنود غیرمجاز، جعل رایانه‌ای، تخریب و اخلال در داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی سرقت و کلاهبرداری، جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی هتک حیثیت و نشر اکاذیب استفاده غیر مجاز از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی تولید و آموزش بدافزار‌ها یا نرم افزارهای ارتکاب جرایم سایبری و گذرواژه و اطلاعات کاربران از جمله موضوعاتی است که مورد پیگیری پلیس فتا قرار می‌ گیرد.

با توجه به ماهیت جرایم و دلایل دیجیتالی یا رایانه‌ای و بر اساس قانون پلیس فتا صلاحیت رسیدگی به جرایم این حوزه در تمام بخش‌های سیاسی و امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را دارا است و تمام جرایم اشاره شده به استناد قانون جرایم رایانه‌ای مصوب اسفند ۱۳۸۸ مجلس شورای اسلامی و قوانین مرتبط با حوزه تولید و تبادل اطلاعات و جرایم ارتکابی در حوزه بین الملل توسط کار‌شناسان این پلیس احصاء و در چهارچوب قوانین کشور نسبت به برخورد با این جرایم اقدام می‌ شود.

بیشترین جرایم اینترنتی در چه مواردی بوده است؟

بیشتر جرائم اینترنتی در حوزه امور مالی و خالی کردن حساب‌ های بانکی اتفاق می‌ افتد. در این روش، متخلفان اینترنتی با شگردهای مختلف رمز حساب‌ های اینترنتی کاربران را به دست می‌آورند و اقدام به سرقت می‌ کنند.

نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟ , استعلام از پلیس فتا , گفتگوی آنلاین با پلیس فتا , گزارش تخلف سایبری , شکایت از کلاهبرداری اینترنتی , گاه حتی برخی‌ ها با استفاده از دستگاه‌های pos، خیلی راحت رمز ۴ رقمی کارت‌ های بانکی را از مالک آن می‌پرسند و هنگام خرید، ۲ بار از حساب وی پول برداشت می‌ کنند.

هتک حیثیت و حرمت، سوءاستفاده از اطلاعات و تصاویر شخصی و انتشار بدون اجازه آنها، تجاوز به حریم خصوصی و هک‌ کردن سایت‌ ها از دیگر جرائم معروف اینترنتی است.

عده‌ای هم سایت‌ هایی را به نام چهره‌ ها و شخصیت‌ های معروف راه‌ می‌اندازند. کاربران هم به خیال اینکه با همان چهره در حال ارتباط هستند به خواسته‌ های آنها تن می‌ دهند و در دام می‌ افتند. در اینستاگرام بیشتر از هر جایی این تخلف صورت می گیرد.

فیشینگ هم یکی دیگر از روش‌ های کلاهبرداری اینترنتی است. در این روش، سایتی کاملا شبیه درگاه اینترنتی بانک‌ های معتبر کشور طراحی می‌ شود و شناسه و رمز عبور کاربران را هنگام خرید اینترنتی درخواست می‌ کند.

سپس هکر یا همان کسی که این سایت تقلبی را ساخته با به دست آوردن اطلاعات اینترنتی اقدام به خالی کردن حساب آنها می‌ کند.

هکرهای اینترنتی راههای عجیب و غریبی برای ورود به سیستم شما، موبایل شما و ربودن اطلاعات بانکی شما دارند . مراقب باشید.

پلیس فتا با مجرمان اینترنتی چگونه برخورد می کند؟

پلیس فتا به محض دستگیری متهمان آنها را به مقامات قضایی تحویل می‌ دهد چرا که مدارک و ادله دیجیتال حرف اول را می‌زند و اظهارات متهم خیلی برای پلیس فتا سندیت ندارد، شاکی و پلیس و حتی متهم وظیفه دارند برای ادعا‌هاشان به محاکم قضایی ادله دیجیتال ارائه دهند.

گفتنی است، بر اساس قانون و دستورالعمل‌های اجرایی یکی از مرجع‌های رسمی در خصوص موضوعات مرتبط با فضای مجازی پلیس فتا است و با نظر به تفسیر ماده ۴ قانون تأسیس ناجا مسئولیت تامین نظم و امنیت و آسایش عمومی و فردی در فضای مجازی را بر عهده دارد.

کار کار‌شناسان اداره تشخیص و پیشگیری پلیس فتا، گشت زنی در فضای سایبر است و رصد سایت‌های مختلف، وبلاگ‌ ها، شبکه‌ های اجتماعی، تالارهای گفتگو و غیره است که در آن‌ها جرمی اتفاق نیفتد.

همچنین بر اساس گفته‌ های رییس پلیس فتای تهران بزرگ پلیس فتا به هیچ عنوان وارد حریم خصوصی افراد نمی‌ شود و به عبارتی نامه الکترونیک، چت‌های دو نفره و صفحات خاص، حریم خصوصی است و آن‌ها را رصد نمی‌کند و اگر به حریم خصوصی افراد تجاوز صورت گرفته باشد شاکی باید ابتدا مجوز قضایی اخذ کرده و پلیس با مجرم برخورد می‌ کند.

وی صیانت از جمهوری اسلامی ایران، مذهب افراد، دارایی مادی و معنوی افراد و غیره را از جمله خط قرمزهای این نهاد قانونی تعریف کرده است.

نحوه ارائه شکایت به پلیس فتا :

  • راه اول برای شکایت به پلیس فتا :

بهترین و قانونی‌ ترین راه برای ارائه شکایت، مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ ای است. این دادسرا وظیفه دارد جرائمی که در فضای سایبر رخ داده را پیگیری کرده و حقوق شاکیان را به آنها بازگرداند.

نحوه شکایت به پلیس فتا اینگونه است که پس از مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ای، پرونده تشکیل می‌ شود و رسیدگی به آن طبق روال قانونی به جریان می‌ افتد.

دادسرا نیز بر حسب حساسیت پرونده و بررسی بیشتر موضوع، آن را به پلیس فتا ارجاع می‌دهد. در روند پیگیری پرونده هم ۲ امکان وجود دارد:

اول اینکه ممکن است همان ابتدا شما به شخص یا اشخاص خاصی مظنون باشید. در این حالت، قاضی در جریان پیگیری پرونده آنها را به دادگاه احضار می‌ کند تا پاسخگوی شکایت باشند.

در حالت دوم نیز ممکن است که شما ندانید جرم توسط چه کسانی رخ داده است. در این حالت هم بررسی‌ های تخصصی پلیس می‌تواند گره گشای پرونده باشد.

  • راه دوم برای شکایت به پلیس فتا :

یک راه دیگر هم برای ارائه شکایت وجود دارد که راحت تر به نظر می‌ رسد. نحوه شکایت به پلیس فتا این گونه است که اگر جرمی علیه شما در فضای مجازی اتفاق افتاد می‌توانید به سایت اینترنتی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) به نشانی www.cyberpolice.ir مراجعه و روی آیکون ارتباطات مردمی کلیک کنید.

در این بخش، مشخصات، نشانی و شماره تلفن به همراه موضوع شکایت شما به ثبت می‌رسد و پلیس فتا در کمترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و موضوع را پیگیری خواهد کرد. برای اطلاع از نشانی مراکز پلیس فتا یا دادسراهای پلیس رایانه‌ای هم می‌توانید به همین سایت مراجعه کنید.

هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرید

از مکان‌های عمومی مانند کافی‌ نت یا اماکنی که دارای اینترنت رایگان هستند وارد حساب اینترنت بانک خود نشوید.

هنگام خرید از فروشگاه‌ها سعی کنید شخصا از دستگاه POS استفاده کنید.

هنگام دریافت پول از دستگاه‌های ATM، مراقب پشت سر خود باشید تا کسی رمز وارد شده شما را نبیند.

حواستان به اقلام نامتعارف روی دستگاه‌های ATM باشد.

همیشه خرید اینترنتی خود را از سایت‌ های معتبر انجام دهید و به نشانی درگاه بانکی که به شما معرفی می‌شود خوب دقت کنید. درگاه‌های معتبر بانکی همگی با عبارت https شروع می‌ شوند.

سامانه پیامک حساب بانکی‌ تان را فعال کنید تا درصورت برداشت پول از حسابتان فوری متوجه شوید.

از نگهداری فیلم و عکس خانوادگی در رایانه، موبایل، لپ‌ تاپ و سایر اقلام دیجیتال قابل‌ حمل بپرهیزید تا درصورت هک، سرقت یا گم شدن، به غیراز ضرر مالی، آسیب دیگری متوجه شما نشود.

برای اینکه رایانه‌ تان هک نشود از آنتی‌ ویروس‌های معتبر (کرک نشده) استفاده و هر چند وقت یک‌ بار آن را به روز کنید.

به پیامک‌ ها و ایمیل‌ هایی با محتوای اینکه شما برنده شده‌اید، توجه نداشته باشید؛ چراکه اغلب آنها تنها برای دسترسی به‌حساب بانکی‌ تان ارسال می‌ شوند. به ایمیل‌ها و پیامک‌ های ناشناس پاسخ ندهید. اگر احساس کردید که رمز شما به هر دلیلی هک شده، سریعا آن را تغییر دهید.

اگر عکس، فیلم یا اطلاعات شخصی شما به هر دلیلی در فضای سایبر انتشار یافت، ابتدا خانواده خود را در جریان امر قرار دهید و سپس از طریق پلیس فتا، موضوع شکایت خود را مطرح کنید.

هنگام ارتباط با سایت‌ ها و صفحه‌ های شخصی که به نام چهره‌های مشهور راه‌ اندازی شده است جانب احتیاط را نگه دارید.

تاکنون هیچ سایت همسریابی‌ ای از سوی پلیس، مجوز رسمی دریافت نکرده و فعالیت آنها غیرقانونی است.مراقب باشید.

نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟ , استعلام از پلیس فتا , گفتگوی آنلاین با پلیس فتا , گزارش تخلف سایبری , شکایت از کلاهبرداری اینترنتی ,


شنود قانونی چه حد و مرزی دارد و شنود چه زمانی قانونی است؟

دوستان عزیز و همراهان گرامی آیا می دانستید با نصب برنامه های ردیابی و کنترل نامحسوس گوشی موبایل و تبلت از راه دور می توانید بخشی از نگرانی های خود را در رابطه با فعالیت کودکان و نوجوانان خود در فضای مجازی کنترل نمایید؟

همکاران ما با ارائه یک برنامه کم حجم به نام spy24 ؛ که پس از نصب در پوشه ای مخفی می شود و امکان ردیابی و کنترل نامحسوس گوشی موبایل و تبلت از راه دور را برای شما فراهم می سازد، به راحتی می توانید از خطرات احتمالی که نوجوانان ما را در فضای سایبری تهدید می کند، جلوگیری نمایید.

نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟
نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟ , استعلام از پلیس فتا , گفتگوی آنلاین با پلیس فتا , گزارش تخلف سایبری , شکایت از کلاهبرداری اینترنتی ,

برنامه spy24 چیست؟

spy24 یک بسته نرم افزاری موبایل با نصب بسیار آسان است که با نصب آن روی تلفن همراه فرزندانتان به شما این امکان را می دهد تا از راه دور.

  • تماس ها و پیامک ها و مکاتبات با دوستان و مخاطبین
  • ارتباطات شبکه های اجتماعی همچون تلگرام ، واتس اپ
  • موقعیت مکانی لحظه ای و مسیر های پیموده شده روزانه
  • برنامه ها و بازی های مورد استفاده و مدت زمان استفاده از آنها
  • تحت نظر بگیرید و از دغدغه های فکری و یا آشفتگی های روحی روانی رهایی یابید و با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور گوشی تلفن همراه مراقب آن ها باشید تا از آسیب های احتمالی پیشگیری به عمل آورید.

.برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. در کنارتان هستیم همواره.

برنامه SPY24 :

که اولین مورد از قوانین سایت و مهمترین آن مقابله با هک میباشد و هر گونه سو استفاده و استفاده نادرست از آموزش ها و برنامه های وبسایت SPY24 بر عهده کاربر می باشد.

سامانه مراقبت از خانواده (SPY24) نام یک نرم افزار موبایل با نصب و فعال‌سازی بسیار ساده می باشد که به والدین امکان کنترل و مدیریت فعالیت فرزندان در شبکه های مجازی موبایلی را می دهد.

در زیر می توانید برخی از امکانات برنامه SPY24 را مشاهده نمایید:

  • نظارت بر تماس ها و پیامک ها به همراه تاریخ و زمان
  • گزارش پیام های تلگرام ، اینستاگرام ، واتس اپ و…
  • موقعیت لحظه مستمر و مسیر های پیموده شده
  • وب سایت های بازدید شده و برنامه های اجرا شده
  • با قابلیت پنهان سازی ۱۰۰ درصد برنامه و مدیرت راه دور
  • امکان مسدود سازی وب سایت ها، برنامه ها و مخاطبین از راه دور

نحوه شکایت به پلیس فتا چگونه است؟ , استعلام از پلیس فتا , گفتگوی آنلاین با پلیس فتا , گزارش تخلف سایبری , شکایت از کلاهبرداری اینترنتی ,

keleis andre

برنامه ردیابی و کنترل نامحسوس گوشی موبایل و تبلت از راه دور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا