اینترنت ماهوارهای چیست و چقدر عملی است؟ اینترنت ماهواره ای رایگان w3 ماهواره ای , اینترنت ماهواره ای با گوشی
برای اتصال نیاز به یک دستگاه گیرنده/فرستنده دارید. این دستگاهها در هر نقطهای از دنیا اتصال به اینترنت را میسر میکنند.
حتی نقاطی که در آن هیچ سیگنال مخابراتی وجود ندارد.
دستگاه مانند یک “هاتاسپات وایفای” عمل میکند که به کمک آن میتوانید کامپیوتر و دستگاههای هوشمند خود را به اینترنت متصل کنید.
حق نشر عکسGETTY IMAGES
دستگاههای قابل حمل (چمدانی) چیست و چگونه کار میکند؟
دستگاهی موسوم به بیگن ترمینال (BGAN Termial) دستگاه گیرنده/فرستندهای است که شرکتهای ماهوارهای
مختلف ارایه میکنند و سرعت اینترنت از این طریق میتواند تا ۵۰۰ کیلوبیت درثانیه باشد.
در اندازه کوچکتر دستگاههایی مثل iSavi محصول شرکت اینمارست که به اندازه یک کتاب کوچک است، میتواند همین خدمات را ارایه کنند اما سرعت اینترنت آن حداکثر ۲۰۰ کیلوبیتبرثانیه میتواند باشد که تنها در حد دریافت و ارسال فایلهای متنی است.
برای سرعتهای بالاتر تا ۵۰ مگابیتبرثانیه میتوان از سرویسهایی مثل Global Xpress Network استفاده کرد که اندازه دستگاه گیرنده/فرستنده به مراتب بزرگتر است و راهاندازی آن شامل نصب یک دیش کوچک میشود اما همچنان قابل حمل است.
بهکارگیری این سرویس تنها از طریق اپراتورهای محلی که با شرکت ماهوارهای همکاری میکنند، امکانپذیر است.
Image captionبرای سرعتهای بالاتر تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه میتوان از سرویسهایی مثل Global Xpress Network استفاده کرد آیا از این دستگاهها میشود در ایران استفاده کرد؟
برای استفاده شخصی از بیگن و یا iSavi باید این دستگاهها را وارد کشور کرد که برای این کار نیاز به صدور مجوز قانونی دارید. بنابراین ورود قانونی آنها به ایران امکان پذیر نیست چون احتمالا مجوز مربوطه صادر نخواهد شد.
از سوی دیگر شرکتهای ماهوارهای برای ارائه خدمات در هر کشور، براساس قوانین آن کشور عمل میکنند بنابراین اگر دولت کشوری ورود ترافیک اینترنتی آنها را به داخل خود ممنوع کند، آنها در آن کشور خدماتی نمیدهند.
این یعنی اگر به آنها دستور داده شود اتصال دستگاههای خود که وارد ایران شده را قطع کنند.
خود را موظف میدانند در این زمینه اقدام کنند.
Image captionیک فرضیه می تواند این باشد که با اعمال نفوذ بر یکی از شرکتهای ماهواره ای آمریکایی ارایه اینترنت ماهوارهای برای ایران ممکن شود
دولت آمریکا چیزی درباره ارایه اینترنت ماهوارهای در ایران اعلام نکرده است. اما حتی اگر فرض کنیم دولت آمریکا تصمیم بگیرد به مردم ایران کمک کند به اینترنت ماهوارهای متصل شوند، باید از طریق شرکتهای ماهوارهای که طبق قوانینی که گفته شد فعالیت میکنند، وارد عمل شود.
یک فرضیه می تواند این باشد که با اعمال نفوذ بر یکی از شرکتهای ماهواره ای آمریکایی این امر ممکن شود. اما همچنان برای اتصال به اینترنت ورود دستگاه های دریافت سیگنال به کشور لازم است.
اما به هر حال باید بدانید که میتوان با پیدا کردن فرکانسها و فرستادن پارازیت در این ارتباطات ایجاد اختلال کرد.
حق نشر عکس GETTY IMAGES
ر پی بروز ناآرامیهای خیابانی در اعتراض به افزایش قیمت بنزین و وضعیت اقتصادی در ایران، مقامات جمهوری اسلامی دسترسی داخل کشور را به شبکه جهانی اینترنت قطع کردند.
گزارش نهاد بینالمللی نت بلاکس، که وظیفه نظارت بر شبکه جهانی اینترنت را بر عهده دارد، در ۱۱۳ ساعت گذشته تنها ۵ درصد ارتباطات اینترنتی وصل بوده است.
در پی این وضعیت سوالهای پرشماری درباره امکان تامین اینترنت از طرق دیگر مطرح شده است. آیا اینترنت ماهوارهای در ایران امکان پذیر است؟ کشورهای غربی چگونه میتوانند اینترنت را در ایران از مجرای غیردولتی تامین کنند؟ آیا آمریکا قادر به انجام حملهای سایبری برای برقراری ارتباط اینترنتی در ایران هست؟
مهدی یحیی نژاد، کارشناس اینترنت و مدیر نهاد NetFreedom Pioneers، درباره قطع اینترنت و سابقه آن در کشورهای دیگر میگوید: «در کشورهای دیگر که سیستم دیکتاتوری دارند مثل کره شمالی سابقه داشته، یا در کوبا که اینترنت نداشتند و به تازگی دارند وصل میشوند به اینترنت. جاهایی هم مثل عراق بوده که در جریان تظاهرات اینترنت را قطع کردند برای مدتی اما در ایران این اولین باری است که اینگونه شده است. به این معنی که الان تقریبا شش روز است با قطعی اینترنت روبرو هستیم که امری بیسابقه است.»
که اولین مورد از قوانین سایت و مهمترین آن مقابله با هک میباشد و هر گونه سو استفاده و استفاده نادرست از آموزش ها و برنامه های وبسایت SPY24 بر عهده کاربر می باشد.
سامانه مراقبت از خانواده (SPY24) نام یک نرم افزار موبایل با نصب و فعالسازی بسیار ساده می باشد که به والدین امکان کنترل و مدیریت فعالیت فرزندان در شبکه های مجازی موبایلی را می دهد.