وای فای ۶ چیست : بررسی سرعت و تفاوت ها با نسخه های قبلی

وای فای ۶ چیست : بررسی سرعت و تفاوت ها با نسخه های قبلی خوشبختانه امروزه سرعت وای فای مدام در حال افزایش است. Wi-Fi 6 امنیت
از آنجایی که ما از برنامه ها، بازی ها و ویدیو هایی که نیازمند پهنای باند وسیع تری هستند در لپ تاپ و گوشی های همراه خود استفاده میکنیم به اینترنت پرسرعتی نیاز داریم.
اما باید گفت که نسل جدید وای فای معروف به وای فای ۶ فقط یک افزایش سرعت ساده نیست، بلکه تاثیرات و عملکردهای بیشتری خواهد داشت و با گذشت زمان به مزایای آن بیشتر پی خواهیم برد.
وای فای ۶ امسال ارائه می شود و این میتواند شانس خوبی برای شما باشد که این تکنولوژی جدید در گوشی یا لپ تاپ بعدی شما قرار داشته باشد.
وای فای ۶ چیست؟
در واقع میتوان گفت که وای فای ۶ نسل جدیدی از وای فای می باشد و همانند نسل گذشته ی خود ، شما را به اینترنت متصل می کند اما با این تفاوت که مجموعه ای از فناوری ها برای انجام هرچه کارآمدتر این کار و سرعت بخشیدن به اتصالات در این فرایند ، به آن افزوده شده است.
چه کسی وای فای ۶ را ساخت؟امنیت وای فای ۶ توسط موسسه ی مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) ، یکی از بزرگترین انجمن متخصصان فنی جهان ساخته شده است.
علاوه بر بسیاری از کارکردهای دیگر ( مأموریت اصلی آن “پیشبرد فناوری به نفع بشریت” است) ، IEEE اساساً حافظ وای فای است همراه با کمیته هایی که موظف به توسعه آن و تعیین استانداردهای صنعت هستند.
سرعت وای فای شش چقدر است؟امنیت

در حال حاضر جواب قطعی ای در رابطه با این سوال نمیتوان داد و این موضوع همچنان مورد بحث خواهد بود تا زمانی که فرصت آزمایش کامل و همه جانبه ای از این سخت افزار را داشته باشیم.
متخصصان این صنعت بر این عقیده اند که وای فای ۶ سرعتی حدود ۳۰ درصد بیشتر از وای فای ۵ ارائه خواهد داد که انتظار می رود سرعت انتقال آن تا حدود ۱۰ گیگابایت بر ثانیه افزایش پیدا کند.
نکته ی قابل توجه این است که باید در نظر داشته باشید سرعت ارائه دهنده خدمات اینترنت شما (ISP) محدود کننده ی سرعت شبکه ی محلی شماست ، بنابراین وای فای ۶ نمی تواند به طور جادویی سرعت آن را افزایش دهد.
بنابراین ، این که شما بتوانید نهایت استفاده را از سرعت بالای وای فای ۶ ببرید بستگی دارد که آیا سرویس دهنده اینترنت شما چنین سرعتی را ارائه میدهد یا خیر.
و باید گفت که در حال حاضر سرعت اکثر آن ها (ارائه دهنده های خدمات اینترنت) به آن اندازه بالا نیست.
به بیان دیگر، ارائه دهندگان خدمات اینترنت (ISPs) هنوز کارهای زیادی در این رابطه دارند تا بتوانند از فناوری روترهای نسل بعد سود کسب کنند و این ممکن است سال ها به طول انجامد.
اما زمانیکه ISP های با سرعت بالاتر ایجاد شوند می توان گفت که این تکنولوژی جدید (وای فای ۶) آماده ی آغاز به کار است.
وای فای ۶ و بالاترین سرعت امنیت در حقیقت وای فای ۶ به جای افزایش سرعت برای هر دستگاه ، قصد دارد شبکه را در هنگام اتصال گروهی از دستگاه ها بهبود بخشد.
این هدفی مهم است و در زمان مهمی به انجام می رسد. زمانی که وای فای ۵ ارائه شد ، به طور میانگین در هر خانه در آمریکا ۵ دستگاه متصل به وای فای بود.
امروزه ، به طور میانگین خانه ها ۹ دستگاه متصل به وای فای دارند وشرکت های مختلف پیش بینی کرده اند که در طی چندین سال به میزان متوسط ۵۰ دستگاه متصل به وای فای در هر خانه خواهیم رسید.
این دستگاه های افزوده شده عوارضی را برای شبکه ی شما ایجاد می کنند.
با اینکه روتر شما می تواند با دستگاه های زیادی به یکباره ارتباط برقرار کند اما افزایش تعداد دستگاه هایی که نیاز به وای فای دارند باعث می شود که به همان میزان سرعت شبکه هم کاهش پیدا کند.
وای فای ۶ فناوری های جدیدی را ارائه میکند تا باعث کاهش مشکلاتی شود که با اتصال ده ها دستگاه وای فای به یک شبکه ایجاد میشوند.
همچنین این امکان را برای روترها فراهم می کند تا بتوانند همزمان با دستگاه های بیشتری ارتباط برقرار کنند و داده ها را به چندین دستگاه در یک داده پراکنی یکسان ارسال کنند.
همه ی این ویژگی ها با هم باید باعث شود که ارتباطات را قوی نگه دارد حتی اگر دستگاه های بیشتر و بیشتری نیاز به اتصال به اینترنت داشته باشند.
وای فای ۶ چه مزایایی دارد؟
۱٫ وای فای با سرعتی بالاتر
مانند همیشه ، آخرین نسخه ی وای فای سرعت بالاتری از انتقال داده را ارائه می دهد. اگر در حال حاضر شما از یک روتر وای فای با یک دستگاه استفاده می کنید ، حداکثر سرعت بالقوه در وای فای ۶ باید تا ۴۰ درصد در مقایسه با وای فای ۵ بیشتر باشد.
وای فای ۶ این کار را از طریق رمزگذاری داده های کارآمدتری انجام می دهد که باعث ایجاد توان بالاتری می شود. عمدتا ، داده های بیشتری در امواج رادیویی جمع میشوند. تراشه هایی که این سیگنال ها را رمزگذاری و رمزگشایی می کنند ، قدرت بیشتری می یابند و می توانند کارهای اضافی را انجام دهند.
۲٫ ایجاد طول عمر بیشتر در باطری
فناوری جدید دیگری که در وای فای ۶ وجود دارد این امکان را برای دستگاه ها فراهم میکند تا ارتباطات را با روتر برنامه ریزی کنند و مدت زمان لازم برای فعال نگه داشتن آنتن ها جهت انتقال و جستجوی سیگنال ها را کاهش دهند. این به معنای تخلیه کمتر باتری ها و بهبود عمر باتری به نوبه خود است.
این امر به دلیل ویژگی خاصی که Target Wake Time نام دارد امکان پذیر است که به روتر این اجازه را می دهد تا زمان ورود به سیستم را با دستگاه ها زمان بندی کند. اما لپ تاپ شما نیاز به دسترسی مداوم به اینترنت دارد ، بنابراین می توان گفت که استفاده ی زیادی از این ویژگی نمی توان کرد (مگر در وضعیت خواب).
این ویژگی بیشتر برای دستگاههای وای فای کوچک تر و در حال حاضر کم مصرف منظور شده است که فقط باید وضعیتشان را هر از چند گاهی به روز کنند. (مانند سنسورهای کوچکی که در اطراف یک خانه برای نظارت بر مواردی مثل نشتی قرار دارند یا دستگاه های موجود در یک خانه هوشمند که در اکثر اوقات بلا استفاده اند).
۳٫ عملکرد بهتر در محیط های شلوغ امنیت
وقتی شما در یک مکان شلوغ هستید که بسیاری از دستگاه ها با وای فای روشن وجود دارند ، وای فای دچار مشکل می شود. یک استادیوم شلوغ ، فرودگاه ، هتل ، مراکز خرید یا حتی یک اداره ی شلوغ را با همه افراد متصل به وای فای تصویر کنید. در چنین شرایطی شما احتمالاً وای فای با سرعت پایینی خواهید داشت.
وای فای ۶ ، جدیدترین نسخه ی وای فای ، بسیاری از فناوری های جدید را برای کمک به این امر در اختیار دارد. وای فای ۶ باعث می شود تا میانگین سرعت هر کاربر “حداقل چهار برابر” در مناطق پر ازدحام با وجود دستگاه های متصل زیاد افزایش پیدا کند.
امنیت
این امر فقط در مکانهای عمومی شلوغ صدق نمی کند ، بلکه این امکان می تواند در خانه نیز برای شما فراهم شود اگر با دستگاه های زیادی به وای فای متصل می شوید یا اگر در یک مجتمع آپارتمانی متراکم زندگی می کنید.
۴٫ ایجاد امنیت بالاتر امنیت
سال گذشته ، وای فای با یک پروتکل امنیتی جدید به نام WPA3 بزرگترین بروزرسانی امنیتی خود را طی یک دهه آغاز کرد. WPA3 باعث شد تا هکرها نتوانند رمزهای عبور را با یک هدس زدن ساده هک کنند.
دستگاه ها و روترهای فعلی می توانند WPA3 را پشتیبانی کنند ، اما این امری اختیاری است. باید در نظر داشت که WPA3 برای یک دستگاه وای فای ۶ ضروری است تا بتواند گواهینامه از اتحادیه وای فای بگیرد. بنابراین بیشتر دستگاه های وای فای ۶ احتمالاً با راه اندازی برنامه صدور گواهینامه ، استاندارد امنیت وای فای را بالاتر می برند.
نکته پایانی امنیت
در حال حاضر شما می توانید روتر وای ۶ را خریداری کنید ، اما این دستگاه ها گران قیمت هستند. تعداد معدودی از لپ تاپ ها شامل نسل جدید وای فای نیز هستند ، اما هنوز این امر گسترده نیست.
وای فای شش امسال وارد گوشی های رده بالا خواهد شد. آخرین پردازنده ی پرچمدار Qualcomm که Snapdragon 855 نام دارد، از وای فای ۶ پشتبانی می کند و این امکان برای موج بعدی گوشی های رده برتر فراهم شده است. وجود Snapdragon 855 تضمین کننده ی این نیست که یک گوشی همراه دارای وای فای ۶ است ، اما می تواند نشانه خوبی باشد. برای نمونه سامسونگ Galaxy S10 یکی از اولین گوشی هایی است که دارای پردازنده جدید می باشد و از جدیدترین نسل وای فای پشتیبانی می کند.
می توان گفت در سال آینده استفاده از وای فای ۶ بسیار رایج تر خواهد شد. اتحادیه ی وای فای امسال برنامه صدور گواهینامه وای فای ۶ را اجرا می کند ، که سازگاری دستگاه های وای فای را تضمین می کند. دستگاه ها نیازی به تصویب این گواهینامه ندارند ، اما راه اندازی آن نشان می دهد که صنعت برای ورود وای فای ۶ آماده است.
با این حال ، اتحادیه وای فای نمی تواند شرکت ها را به استفاده از این نسخه مجبور کند ، اگرچه آنها را به داشتن آن ترغیب می کند. ما امیدواریم که این نسل جدید وای فای در میان اکثر شرکت ها به سرعت رواج پیدا کند.
نوشته وای فای ۶ چیست : بررسی سرعت و تفاوت ها با نسخه های قبلی اولین بار در وبلاگ سامانه مراقبت از خانواده. پدیدار شد.
وای فای ۶ امسال شروع به کار خوبی دارد. اگر بخواهیم Wi-Fi 6 را در یک کلمه توصیف کنیم باید بگوییم که سرعت بیشتری دارد. اما پاسخ سوال این که وای فای ۶ چیست و تفاوت وای فای ۶ با ۵ کدام است، نیازمند مطالعه بیشتر است.
چندسالی است که در کنار خانواده و دوستان خود، ما در کنار امواج وای فای نیز زندگی میکنیم! از نظر سرعت، امواج وای فای دارای استاندارهای مختلفی هستند و در این مقاله قصد داریم در مورد استاندارد جدید Wi-Fi 6 و اینکه Wi-Fi 6 چیست صحبت کنیم. اگر بخواهیم پاسخ اینکه تفاوت وای فای ۶ با ۵ چیست را در یک جمله بگوییم، واضح است که سرعت Wi-Fi 6 از سرعت Wi-Fi 5 بیشتر است و اتصال بهبود یافته تری را برای ما برقرار میکند. اما بهتر است کمی در مفهوم Wi-Fi 6 عمیقتر شویم و به تفاوتها و مشخصات این استاندارد توجه بیشتری کنیم.
از لحاظ فنی وای فای ۶ که به نام ۸۰۲٫۱۱ax نیز شناخته میشود، جدیدترین نسخه استاندارد ۸۰۲٫۱۱ است. استاندارد ۸۰۲٫۱۱ متعلق به شبکه انتقال دادهها به صورت بی سیم است، همان شبکهای که همه ما آن را به نام کلی Wi-Fi میشناسیم. نسخه قبلی این استاندارد با نام ۸۰۲٫۱۱ac یا وای فای ۵ شناخته میشود. وای فای ۶ یک ابزار جدید برای اتصال به اینترنت (مثل فیبر نوری) نیست، بلکه یک استاندارد به روز شده است که دستگاههای سازگار با آن، به ویژه روترها، میتوانند سیگنالهای Wi-Fi را با کارآمدی بالاتری انتقال دهند.
برای اینکه همه مردم توالی بین نسخههای مختلف استاندارهای WiFi را متوجه شوند، متولیان این امر نامگذاری سادهتری را برای این استانداردهای برگزیدهاند. به طور مثال برای کسانی که سر و کار زیادی با وای فای و مسائل مربوط به شبکه ندارند، شناخت نسخههای مختلف این استاندارد با نامهایی مثل ۸۰۲٫۱۱ac و ۸۰۲٫۱۱ax سخت و غیر ملموس است. از آنجا که استاندارد ۸۰۲٫۱۱ax، نسخه ششم استاندارد ۸۰۲٫۱۱ است، آن را Wi-Fi 6 مینامند. این نامگذاری در نسخههای قبلی هم برقرار بوده است. مثلا ۸۰۲٫۱۱ac پنجمین نسخه بوده و به آن وای فای ۵ گویند.
سرعت Wi-Fi 6 چقدر است؟ امنیت
اینکه Wi-Fi 6 چیست و سرعت آن چقدر است، شاید مهمترین بخش از بحث ما باشد. سرعت وای فای ۶ هنوز در عمل و با سختافزارهای مختلف تست نشده و نمیتوان سرعتی واقعی و عملیاتی را برای آن متصور بود. اما به نظر کارشناسان این صنعت، این استاندارد میتواند تا ۳۰ درصد نسبت به وای فای ۵ پرسرعتتر باشد و سرعت نظری محاسبه شده برای آن چیزی در حدود 10 گیگابیت در ثانیه است.
گفتنی است که در تستهای مختلف انجام شده تا کنون، درصد بدست آمده تقریبا یکسان است! در جدیدترین تست انجام شده، سایت Cnet توانسته به سرعت ۱۳۲۰ مگابیت در ثانیه برسد. حداکثر سرعت قابل دستیابی بوسیله وای فای ۵ در گذشته ۹۳۸ مگابیت در ثانیه محاسبه شده بود که با انجام یک مقایسه، سرعت Wi-Fi 6 حدود ۴۰ درصد بیشتر از Wi-Fi 5 است. حداکثر سرعت وای فای ۶ حدودا ۱۰۰۰ درصد سریعتر از میانگین سرعت فعلی دانلود در ایالات متحده، یعنی ۱۱۹ مگابیت در ثانیه، است.
به هرحال عددی که شما با آن به اینترنت متصل میشوید، میتواند به پارامترهای مختلفی بستگی داشته باشد. قطعا در محیطهای شلوغ، نسبت به زمانی که شما تنها با یک دستگاه به اینترنت متصل هستید، سرعت دانلود و تبادل اطلاعات شما میتواند به مراتب کمتر باشد. نکته مهم دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که سرعت ارائه اینترنت توسط شرکت سرویس دهنده شما (ISP شما) به نوعی میتواند حداکثر سرعت برای شبکه محلی شما نیز به شمار آید. مثلا اگر شرایط مطلوب باشد، شما میتوانید با سرعت ۳۰۰ مگابیت در ثانیه و در منزل خود به اینترنت متصل شوید که این تنها یک چهارم حداکثر سرعت Wi-Fi 6 است. قطع به یقین برای داشتن کانکشنی پرسرعت تحت استاندارد Wi-Fi 6، شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی شما نیز باید سرعت بالایی را پشتیبانی کند.
به عبارت دیگر شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی هنوز راه درازی را برای پشتیبانی از نسلهای بعدی روترها و استانداردهای وای فای در پیش دارند و این راه ممکن است سالها طول بکشد. به محص اینکه بستر ارائه کننده این سرعتهای اینترنت توسط ISPها فراهم شود، سخت افزارها نیز آماده برای برقراری اینترنت با سرعت فوق العاده هستند!
چرا وای فای ۶ سریع تر است وای فای ۶ چیست امنیت
دو تکنولوژی اصلی وجود دارند که سرعت اتصالات Wi-Fi 6 را سریعتر میکنند: MU-MIMO و OFDMA. منظور از MU-MIMO، چندین کاربر، چندین ورودی، چندین خروجی (Multi-user, Multiple input, Multiple output) است که در روترها و دستگاههای مدرن مشاهده میشود؛ اما وای فای جدید آن را بهبود میدهد. این فناوری اجازه میدهد تا روتر با چندین دستگاه به صورت همزمان ارتباط برقرار کند. در حال حاضر MU-MIMO امکان ارتباط با ۴ دستگاه را به صورت همزمان دارد که Wifi 6 این رقم را دوبرابر میکند.
OFDMA هم مخفف Orthogonal Frequency Division Multiple Access است که باعث میشود یک انتقال، داده را به چندین دستگاه به صورت همزمان برساند. اگر بخواهیم با تمثیل بیان کنیم، کامیونهایی را در نظر بگیرید که میتوانند محمولهها را به مقصد حمل کنند. OFDMA اجازه میدهد که یک کامیون، به چند مقصد محموله را برساند. وقتی شبکه میبیند که کامیونی ۷۵ درصد پر است و میتواند محموله دیگری را سر راه برساند، فضای باقیمانده را با آن محموله پر میکند.
Wifi 6 و بهبود طول عمر باتری و افزایش امنیت وای فای ۶ چیست
یکی دیگر از مزایای اصلی وای فای ۶، طرحریزی نحوه ارتباطات دستگاهها با روتر است که باعث کاهش زمان روشن بودن آنتن آنها برای انتقال و جسجوی سیگنال میشود و در نتیجه، مصرف باتری آنها کاهش پیدا میکند. این موارد از طریق یک ویژگی به نام Target Wake Time صورت میگیرد که به روتر اجازه میدهد زمانهای بررسی دستگاهها را طرحریزی کند.
کاربرد اصلی این ویژگی در دستگاههای کوچک مانند سنسورهایی است که در اینترنت اشیا و خانههای هوشمند به کار میرود. این دستگاهها همیشه در حال استفاده نیستند و باید هر از گاهی وضعیت خود را بروزرسانی کنند. استفاده از وای فای ۶ در این دستگاهها باعث کاهش مصرف انرژی میشود.
سال پیش بود که وای فای، بزرگترین بروزرسانی امنیتی خود را تحت پروتکل WPA3 دریافت کرد. WPA3 پیدا کردن رمزهای عبور توسط هکرها را سختتر میکند و برخی دادهها را حتی اگر هکرها به آنها دسترسی پیدا کنند، کماهمیتتر میکند. دستگاهها و روترهای فعلی هم از WPA3 پشتیبانی میکنند ولی این پشتیبانی به صورت اختیاری است. این در حالی است که اگر دستگاهی میخواهد تاییدیه وای فای ۶ را از Wi-Fi Alliance بگیرد، باید از WPA3 پشتیبانی کند؛ به همین دلیل، همه دستگاههای وای فای ۶ میتوانند امنیت بیشتری داشته باشند.
وای فای ۶ چه زمانی عرضه می شود؟ وای فای ۶ چیست امنیت
وای فای ۶ از نظر فنی در حال حاضر به وجود آمده است. وای فای ۶ یک استاندارد جدید و معتبر است که شماری از مودمها و روترهای جدید ساخته شده، مطابق با آن پیش میروند. ایسوس، نت گیر، سیسکو و تی پی لینک برندهایی هستند که روترهایی با استاندارد Wi-Fi 6 تولید کردهاند. Netgear Orbi و TP-Link Deco دو محصولی هستند که با استاندارد جدید تولید شده و در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی وارد بازار شدهاند. همچنین سامسونگ گلکسی اس ۱۰ اولین گوشی است که از استاندارد Wi-Fi 6 پشتیبانی میکند و قطعا گوشیهای جدید آینده نیز چنین قابلیتهایی را برای خود پیش بینی میکنند. مثلا میتوان مطمئن بود که نسخه بعدی آیفون، لپ تاپهای نسل بعد و همچنین دستگاههای هوشمند مختلف، قطعا از Wi-Fi 6 پشتیبانی میکنند.
به یاد داشته باشید که برای دریافت امواج پرسرعت تحت این استاندارد جدید، باید هم گوشی یا لپ تاپ شما و هم مودم و یا روتر شما از آن پشتیبانی کنند. اگر یک مودم یا روتر سازگار دارید اما با گوشی هوشمند قدیمی خود به اینترنت متصل میشوید، نباید انتظار افزایش سرعت اتصال خود را داشته باشید چرا که گوشیهای قدیمی از ششمین استاندارد 802.11 پشتیبانی نمیکنند. بعد از یافتن پاسخ سوالاتی مثل تفاوت وای فای ۶ با ۵ و اینکه Wi-Fi 6 چیست، شاید کنجکاو باشید بدانید که این استاندارد را چه کسی ایجاد کرده است!
این استاندارد جدید توسط موسسه مهندسان برق و الکترونیک یا همان IEEE (بخوانید آی ترپیل ای)، بزرگترین انجمن متخصصان فنی جهان، توسعه داده شده است. ماموریت این موسسه، به گفته خود آنها، پیشبرد فناوری به نفع بشریت عنوان شده است. این موسسه اساساً حافظ Wi-Fi است و کمیتههایی برای توسعه و تعیین استانداردهای مربوط به آن دارد.
وای فای ۶ چیست امنیت
در نهایت Wi-Fi 6 چه تفاوتی در زندگی ما به وجود می آورد؟ امنیت
رستورانی را در نظر بگیرید که مراجعه کنندگان زیادی دارد. پذیرش رستوران فردی ماهر است و میتواند چندین کار را همزمان انجام دهد و سرعت او هم در کار خود قابل قبول است. اما هرچقدر این فرد ماهر باشد، باز هم مشتریانی هستند که باید مدتی منتظر بمانند تا خدمت بگیرند. این فرد همان روتر شماست و مشتریان همانند دستگاههای مختلفی هستند که به روتر متصل شده و خواهان اتصال به اینترنت هستند. عوض کردن روتر و جایگزین کردن آن با یک روتر با استاندارد وای فای ۶، مانند این است که در رستوران خود از شخصیت Goro بازی مورتال کمبت به عنوان پذیرش استفاده کنید (عکس بالا Goro را نشان میدهد!)
Goro میتواند هم نوشیدنی تحویل دهد، هم گوشی خود را جواب دهد و هم پیتزا و ساندویچ مشتریهای مختلف را به آنها بدهد. علاوه بر اینکه Goro چند دست برای انجام چند کار همزمان دارد، او کارهای خود را با دقت و با قدرت انجام میدهد! روتر وای فای ۶ شما هم چنین کاری را خواهد کرد. چندین دستگاه شما به یک روتر با قابلیت پردازش پرسرعت، پر قدرت و با تعداد بالا متصل میشوند.
امنیت
برنامه SPY24 :
که اولین مورد از قوانین سایت و مهمترین آن مقابله با هک میباشد و هر گونه سو استفاده و استفاده نادرست از آموزش ها و برنامه های وبسایت SPY24 بر عهده کاربر می باشد.
سامانه مراقبت از خانواده (SPY24) نام یک نرم افزار موبایل با نصب و فعالسازی بسیار ساده می باشد که به والدین امکان کنترل و مدیریت فعالیت فرزندان در شبکه های مجازی موبایلی را می دهد.
در زیر می توانید برخی از امکانات برنامه SPY24 را مشاهده نمایید:
- نظارت بر تماس ها و پیامک ها به همراه تاریخ و زمان
- گزارش پیام های تلگرام ، اینستاگرام ، واتس اپ و…
- موقعیت لحظه مستمر و مسیر های پیموده شده
- وب سایت های بازدید شده و برنامه های اجرا شده
- با قابلیت پنهان سازی ۱۰۰ درصد برنامه و مدیرت راه دور
- امکان مسدود سازی وب سایت ها، برنامه ها و مخاطبین از راه دور