برنامه ردیابی و کنترل نامحسوس گوشی موبایل و تبلت از راه دور

جلوگیری از هک ایمیل

جلوگیری از هک ایمیل

ایمیل  ها از موارد جذابی هستند که ملیونها نفر از انها استفاده می کنند . با توجه به حجم اطلاعات رد و بدل شده در آنها که می تواند برای هکر ها بسیار جالب باشد . اهداف خوبی برای هکر ها به شمار می روند ما در این مقاله می خواهیم نحوه جلوگیری از هک ایمیل را آموزش بدهیم.

چگونه از هک ایمیل جلوگیری کنیم؟

این مقاله  به شما می آموزد که چگونه حساب ایمیل خود را در برابر هکرها ایمن نگه دارید. متأسفانه، هکرها و کلاهبرداران اغلب حساب های ایمیل افراد را برای دسترسی به اطلاعات حساس هدف قرار می دهند و تاکتیک های آنها می تواند بسیار قانع کننده باشد. داشتن یک رمز عبور ایمن فقط شروع کار است—همچنین باید مراقب ایمیل‌های کلاهبرداری با لینک‌های ورود مجدد، نمایندگان پشتیبانی فنی جعلی، پیوست‌ها و نرم‌افزارهایی که بدافزار نصب می‌کنند و افرادی که به دنبال سرقت هویت شما هستند، باشید.

در دو گام این آموزش رابرای شما ارائه داده ایم

الف- تنظیم فنی حساب کاربری

  • یک رمز عبور قوی ایجاد کنید. حدس زدن رمز عبور خوب برای دیگران سخت است، شکستن آن برای نرم افزار دشوار است، اما به خاطر سپردن آن برای شما آسان است. پیدا کردن رمز عبوری که تمام معیارهای سرویس ایمیل شما را برآورده کند و در واقع به راحتی به خاطر بسپارید، ممکن است دشوار باشد، اما در اینجا چند نکته وجود دارد: رمز عبور شما باید طولانی باشد: قانون طلایی در حال حاضر این است که رمز عبور باید 12 کاراکتر باشد و ترکیبی از حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و نمادها باشد. محافظت از تلفن یا رایانه لوحی خود را با رمز عبور فراموش نکنید: حتی اگر دسترسی به صفحه اصلی شما کمی بیشتر طول بکشد، همیشه از دستگاه های تلفن همراه خود با رمز عبور محافظت کنید. اگر شخص دیگری به تلفن یا رایانه لوحی قفل نشده شما دسترسی پیدا کند، به همه برنامه های شما از جمله ایمیل شما دسترسی خواهد داشت.
  • از یک رمز عبور منحصر به فرد برای حساب ایمیل خود استفاده کنید. از وسوسه استفاده مجدد از رمزهای عبور در چندین حساب خودداری کنید. اگر از همان رمز عبور برای ورود به وب سایت مورد علاقه خود مانند ایمیل خود استفاده می کنید، ایمیل خود را در معرض خطر قرار می دهید—اگر شخصی رمز عبور شما را در آن سایت شکسته، رمز ایمیل شما را نیز خواهد داشت. از آنجایی که امروزه پسوردهای زیادی برای به خاطر سپردن وجود دارد، ممکن است بخواهید از یک مدیریت رمز عبور استفاده کنید. از انتخاب گزینه ذخیره رمزهای عبور خود در وب خودداری کنید. اگر رمز عبور خود را برای سهولت ورود به سیستم ذخیره کنید، هر کسی که از رایانه شما استفاده می کند ممکن است به ایمیل شما دسترسی داشته باشد. این امر به ویژه هنگامی که از یک رایانه عمومی استفاده می کنید مهم است.
  • تأیید دو مرحله ای را روشن کنید. اکثر سرویس‌های ایمیل محبوب، مانند Gmail و Outlook، به شما امکان می‌دهند تا تأیید دو مرحله‌ای را فعال کنید، که لایه دوم محافظت را به حساب شما اضافه می‌کند. هنگامی که تأیید دو مرحله‌ای روشن است، باید یک کد امنیتی ویژه را وارد کنید که از طریق پیامک یا در یک برنامه احراز هویت برای شما ارسال می‌شود، هنگام ورود از یک منبع ناشناس (رایانه‌ای در منطقه‌ای متفاوت از آنچه معمولاً وارد سیستم می‌شوید. در از). این باعث می‌شود که اگر شخصی موفق به شکستن رمز عبور ایمیل شما شود، برای ورود به سیستم نیاز به دسترسی به تلفن شما نیز دارد.
جلوگیری از هک ایمیل
  • مطمئن شوید که رایانه شما به روز و محافظت شده است. برای ایمن ماندن، مطمئن شوید که نرم افزار آنتی ویروس/ضد بدافزار شما به روز است و از آخرین نسخه سیستم عامل و برنامه ایمیل خود استفاده می کنید. مجموعه‌های امنیتی قدیمی اغلب کدگذاری لازم برای مقابله با ویروس‌ها یا هک‌های جدیدتر را ندارند. همچنین، هنگام نصب نرم‌افزار رایگان مراقب باشید—گاهی اوقات نرم‌افزار همراه با بدافزار ترسناکی است. قبل از نصب در مورد برنامه ها تحقیق کنید. اگر از Gmail استفاده می‌کنید، باید مرتباً بررسی کنید که به کدام برنامه‌ها اجازه دسترسی به حساب خود را داده‌اید یا یک بررسی امنیتی انجام دهید. اگر از Outlook استفاده می‌کنید، می‌توانید سابقه حساب خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید چیزی که تأیید نکرده‌اید رخ نداده است.

ب- مراقب بودن

  • از باز کردن فایل‌های پیوست خودداری کنید، مگر اینکه از قبل بدانید که چیست. اگر دقیقاً نمی‌دانید فرستنده کیست و پیوست برای چیست، در برابر اصرار کلیک کردن روی هر چیزی در ایمیل مقاومت کنید. ضمیمه ها می توانند بدافزار را روی رایانه شما نصب کنند که دسترسی هکرها به ایمیل و سایر اطلاعات شخصی شما را آسان می کند.
  • روی هیچ پیوند یا دکمه ورود در پیام ایمیل کلیک نکنید. ایمیل های کلاهبرداری ممکن است شامل پیوندهای جعلی ورود یا دکمه هایی باشد که شما را به وب سایت دیگری هدایت می کند که رمز عبور شما را ضبط می کند. این ایمیل‌ها اغلب بسیار قانع‌کننده هستند و به نظر می‌رسد که از یک شرکت یا خدمات قانونی که با آن تجارت می‌کنید آمده‌اند. حتی کلیک کردن روی پیوند می‌تواند شما را به سایتی برساند که به نظر می‌رسد اغلب از آن استفاده می‌کنید. اگر ایمیلی از شما می‌خواهد برای به‌روزرسانی اطلاعات یا تصحیح خطای صورت‌حساب وارد شوید، پنجره مرورگر وب را باز کنید، مستقیماً به آدرس وب‌سایت بروید و از این طریق وارد شوید تا ببینید آیا چیزی نیاز به تغییر دارد یا خیر.
  • یاد بگیرید که کلاهبرداری های فیشینگ را شناسایی کنید. کلاهبرداران ممکن است از ایمیل برای هدف قرار دادن قربانیان استفاده کنند—آنها اغلب ایمیل هایی را برای درخواست اطلاعات شخصی ارسال می کنند که می تواند برای جعل هویت شما مانند شماره امنیت اجتماعی یا اطلاعات بانکی شما استفاده شود. هرگز اطلاعات شخصی را از طریق ایمیل ارائه ندهید مگر اینکه دقیقاً بدانید چه کسی اطلاعات را درخواست می کند. اگر از Gmail یا Outlook استفاده می‌کنید، یک پیام قرمز یا زرد در بالای ایمیل می‌بینید که به شما هشدار می‌دهد ممکن است ایمیل هرزنامه یا یک کلاهبرداری فیشینگ باشد. آدرس ایمیل برگشتی را بررسی کنید – آیا شخصی که ادعا می کند نماینده یک شرکت خاص است اما از یک حساب ایمیل رایگان استفاده می کند؟
  • نام دامنه (بخشی که بعد از علامت @ می آید) را در آدرس ایمیل بررسی کنید — آیا در واقع نام دامنه شرکت است؟ گاهی اوقات کلاهبرداران نام‌های دامنه جعلی را ثبت می‌کنند که برای طعمه‌گذاری قربانیان به نظر می‌رسد. به عنوان مثال، می توانید به جای سایت واقعی، @netflix.com، یک ایمیل از @netfl1x.com دریافت کنید. آیا پیام حاوی پیشنهادی است که آنقدر خوب است که درست نباشد، یا این ادعا که شما در مسابقه‌ای برنده شده‌اید که هرگز در آن شرکت نکرده‌اید؟ آیا از شما خواسته می شود که به کسی که نمی شناسید پول بدهید؟ اینها همه نشانه کلاهبرداری است. در صورت شک، اگر یک کلاهبردار ادعا می کند که به یک شرکت وابسته است، مستقیماً از طریق تلفن یا وب سایت آنها با شرکت یا خدمات تماس بگیرید. اگر شماره تلفنی در ایمیل وجود دارد، با آن تماس نگیرید – در عوض، مستقیماً به وب سایت رسمی شرکت بروید و شماره تلفن را در آنجا پیدا کنید. گاهی اوقات کلاهبرداران اطلاعات تماس جعلی را درج می کنند.
  • رمز عبور خود را با کسی به اشتراک نگذارید. اگر کسی از شما رمز عبور شما را خواست – حتی اگر ادعا کرد که برای تیم پشتیبانی سرویس ایمیل شما کار می کند – رمز عبور خود را به آنها ندهید. هرگز نیازی نیست که یک نماینده پشتیبانی فنی از طریق تلفن یا ایمیل از شما رمز عبور را بخواهد. رمز عبور شما خصوصی است.
  • حدس زدن پاسخ سؤالات امنیتی خود را دشوار کنید. اگر ارائه‌دهنده ایمیل به شما اجازه می‌دهد در صورت گم کردن رمز عبور، سؤالات امنیتی را تنظیم کنید، پاسخ‌هایی را وارد نکنید که شخص دیگری بتواند بفهمد، مانند نام مادر یا نام حیوان خانگی شما. اگر سؤالات ارائه شده بسیار ساده هستند، ممکن است بخواهید چیزی را وارد کنید که پاسخ واقعی سؤال نیست – مانند «فلامینگو» به عنوان نام دختر مادرتان. فقط مطمئن شوید که آنچه را وارد می کنید را فراموش نکنید!

برنامه SPY24 :

که اولین مورد از قوانین سایت و مهمترین آن مقابله با هک میباشد و هر گونه سو استفاده و استفاده نادرست از آموزش ها و برنامه های وبسایت SPY24 بر عهده کاربر می باشد.

سامانه مراقبت از خانواده (SPY24) نام یک نرم افزار موبایل با نصب و فعال‌سازی بسیار ساده می باشد که به والدین امکان کنترل و مدیریت فعالیت فرزندان در شبکه های مجازی موبایلی را می دهد.

در زیر می توانید برخی از امکانات برنامه SPY24 را مشاهده نمایید:

  • نظارت بر تماس ها و پیامک ها به همراه تاریخ و زمان
  • گزارش پیام های تلگرام ، اینستاگرام ، واتس اپ و…
  • موقعیت لحظه مستمر و مسیر های پیموده شده
  • وب سایت های بازدید شده و برنامه های اجرا شده
  • با قابلیت پنهان سازی ۱۰۰ درصد برنامه و مدیرت راه دور
  • امکان مسدود سازی وب سایت ها، برنامه ها و مخاطبین از راه دور

معرفی برنامه plc spy

اگر بخواهید با یکی از موفق ترین و بهترین برنامه های نظارتی برای کنترل و نظارت بر واتساپ کودکتان آشنا شوید ، ما به شما نرم افزار plc spy را معرفی می کنیم.

plc spy بهترین برنامه کنترلی برای سسستم‌عانل اندروید و همچنین دستگاه های iOS است. مهم ترین و بهترسن چیز در مورد استفاده از برنامه plc spy به عنوان برنامه نظارتی این است که بدون داشتن دسترسی به تلفن طرف مقابل می توانید آن را نصب و تمام اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید. و به این صورت می توان به نوعی هک واتساپ بدون دسترسی را انجام داد. و نیازی هم به ربات هک واتساپ نداشت.

اگر این مسئله برایتان پیش آمده که جطور می توان نصب نرم افزار را از راه دور انجام داد ؟ باید توضیح دهیم که شما بعد از دانلود اسن نرم افزار یک نسخه را توسط تیم پشتیبانی برنامه دریافت می کنید که باید آن را برای فرد موردنظر ارسال نمایید. این برنامه می تواند با آیکون ها و اسامی مختلف برای مثال یک بازی خاص یا تلگرام بدون فیلترشکن یا هر نام دیگری باشد و تحت این عنوان ارسال شود. بعد از ارسال و به محض کلیک فرد مقابل برروی آن ، نرم افزار به شکل خودکار نصب شده و سپس بلافاصله از منوی گوشی مخفی می شود. تا دیگر قادر به حذف و یا لغو نصب نباشند.

پس ، اگر نگران هستید که امکان دارد هدف شما درباره برنامه دیتا و اطلاعات کسب کند ، نگران نباشید چونکه plc spy قصد دارد فعالیت های فرزندان در واتساپ و دیگر پیام رسان ها را به شکل مخفی رصد کند. برنامه اجازه این را نمی دهد هدف شما آن را دستکاری کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا